Moliūgų pado pica
Visiškas eksperimentas virtuvėje - moliūgų pado pica. Norėjau panaudoti sveikesnį padą, kad ant viršaus galėčiau uždėti mažiau sveikų skanėstų. Padas gaunasi traškus, o visa pica tiesiog puiki!
Reikės:
padui
gabalėlio moliūgo
avižinių dribsnių
pilno grūdo kvietinių miltų
v. š. aliejaus
druskos
pipirų
top'ui
saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
kaparėlių
saliamio
pusės marinuoto agurkėlio
sūrio
Gaminimas:
Visus ingredientus skirtus padui dedame į blenderį ir malame kol gausis vientisa lipni masė. Ją tolygiai paskirstome ant kepimo popieriumi išklotos skardos suformuodami apskritimą. Dedame kepti į 180 laipsnių orkaitę 20 min. Po 20 min atsargiai apverčiame ir kepame dar 10 min. Tuomet ištepame padą mėgstamais padažais, uždedame kokį tik norime top'ą (nedėti labai drėgnų ingredientų, pvz. daug šviežių pomidorų), pagardiname sūriu (aš naudoju fermentinį Dvaro ir Feta) ir dar pakepame 8-10 minučių.
Komentarai
Rašyti komentarą