Česnakinių duoniukų mišrainė
Visai netyčia prisiminiau seną gerą nerealios mišrainės receptą, kai kuičiausi atminties kloduose, ką gi sugalvot tom Kūčiom skanaus, bet nenuobodaus. Labai paprasta ir greita, o ir žiauriai skanu.
Reikės:
skardinės raudonųjų pupelių
mėlyno svogūno
Hellmann’s majonezo
česnakinių duonos traškučių (iš Bon Chance serijos ar pan.)
skardinės kukurūzų
Gaminimas:
Svogūną supjaustome labai plonais pusžiedžiais, praskirstom, kad kiekvienas žiedelis būtų atskirai. Sudedam kukurūzus, nupjautas vandeniu pupeles, nepagailim majonezo. Prieš dedant ant stalo dedame duonos traškučius ir greit skanaujame (traškučiai greit tirpsta ir nebelieka to malonaus traškėjimo burnoje:).
Komentarai
Rašyti komentarą