Makaronai su tofu sūriu ir kokosų pienu
Buvau dingus iš eterio nes vyko didysis kraustymasis iš Šveicarijos į Lietuvą! Kol kas dar nevisi daiktai atkeliavo, bet užtai proga turėjau nusipirkti Wok keptuvę. Joje šiandien ir vyksta veiksmas, gaminame vienos keptuvės makaronus (nes puodas dar tik pakeliui).
Reikės:
skardinės kokosų pieno (400 ml)
400 ml vandens
250 g makaronų
180 g tofu sūrio
1,5 paprikos
pomidoro
3 pievagrybių
3-4 skltl. česnako
sauja žirnelių
sauja sojos pupelių
Fajita prieskonių
sultinio kubelio
druskos
pipirų
Ghee sviesto
Gaminimas:
Ant stipriai įkaitintos keptuvės su sviestu apkepint kubeliais pjaustytą tofu gausiai pamarinuotą su Fajita prieskoniais ir trintu česnaku. Atidėti vėlesniam laikui. Toje pačioje keptuvėje pakepinti smulkintą papriką, pomidorą, pievagrybius, pupeles ir žirnelius. Galima naudoti tokias daržoves kokias mėgstate. Tuomet į keptuvę supilti kokosų pieną, vandenį, įdėti sultinio kubelį (arba galima naudoti 400 ml sultinio). Sudėti makaronus ir vis pamaišant stebėti kada pasieks al dente išvirimo lygį. Makaronams išvirus sudėti tofu sūrį. Viską gerai išmaišyti, padruskinti, papipirinti pagal poreikį.
Komentarai
Rašyti komentarą