Įdarytos paprikos


Ciklas: gaminame karšto oro gruzdintuvėje.

Prieš atostogas vyksta šaldytuvo ir spintelių revizija. Ta proga šiandien sunaudosiu bolininės balandos likučius.
Reikės:
3 paprikų
200 g maltos mėsos
3 saujų tarkuoto Mozarella sūrio
2 saujų spalvotos bolivinės balandos (quinoa) kruopų
svogūno
kiaušinio
druskos
pipirų
mėsos prieskonių
Gaminimas:
Kruopas pamirkinti, nupilti vandenį, įpilti naujo ir užvirti. Uždengti dangčiu ir palikti išbrinkti. Sumaišyti mėsą, kiaušinį, smulkintą svogūną, sūrį ir kruopas. Pagardinti prieskoniais. Paprikas pjauti per pusę (horizontaliai) ir įdaryti mėsos ir kruopų mase. Įdarytas paprikas suvynioti į foliją ir dėti kepti 20 minučių į 200 laipsnių gruzdintuvę. Tuomet išvynioti ir gruzdinti dar 12 minučių 160 laipsnių karštyje.

Sekite Instagrame @gaminksuideja

Komentarai

Populiarūs įrašai