Morkų keksiukai
Ciklas: gaminame karšto oro gruzdintuvėje.
Nerealaus skonio, sveikuoliški morkų keksiukai. Patiks ir mažiems ir dideliems.
Reikės:
200 g morkų
100 g migdolų miltų
2 kiaušinių
30 g sviesto
3 v. š. agavų sirupo
v. š. citrinų sulčių
a. š. kepimo miltelių
Gaminimas:
Morkas sutarkuoti su bulvine tarka, įmušti kiaušinius, supilti tirpintą sviestą, įpilti sirupą ir sultis. Išmaišyti. Atskirai sumaišyti miltus ir kepimo miltelius, berti juos po truputį į morkų masę vis pamaišant. Tešlą supilti į keksiukų formeles paliekant 1 cm nuo viršaus, kad būtų kur kilti. Kepti gruzdintuvėje 25 min 140 laipsnių karštyje kol viršus gražiai paruduos.
Komentarai
Rašyti komentarą