Makaronai su lašiša ir pievagrybiais


Per 15 minučių paruošiamas maistingas, sotus ir skanus patiekalas pietums ar vakarienei užsukus svečiams. 5 porcijoms
Reikės:
500 g makaronų 
~350 g lašišos 
250 g rudųjų pievagrybių
175 g tepamo sūrelio
10 saulėje džiovintų pomidorų aliejuje 
v. š. garstyčių 
žuvies prieskonių 
druskos
Gaminimas:
Gausiai pasūdytame vandenyje užkaisti virti makaronus. Supjaustyti lašišą nedideliais gabalėliais, pamarinuoti garstyčiomis ir žuvies prieskoniais. Keptuvėje ant aliejaus likusio nuo pomidorų pakepinti lašišą. Po kelių minučių sudėti smulkintus pievagrybius ir pomidorus. Dar šiek tiek pakepus sudėti sūrelį, įpilti šiek tiek makaronų vandens, gerai išmaišyti. Į gautą padažą sudėti al dente (nepervirtus) makaronus.

Komentarai

Populiarūs įrašai