Keptas sūris su skrudintu batonu
Ciklas: gaminame karšto oro gruzdintuvėje.
Didelės gamybos čia nebus, bet dalinuosi idėja penktadienio vakaro užkandžiui.
Reikės:
sūrio tinkamo kepti orkaitėje (etiketėje matosi, jog sūris medinėje dėžutėje)
prancūziško batono su sviestu (šaldyto, bet atitirpinto)
moliūgų sėklų ar kito jums skanaus aliejaus
pipirų
druskos ir čili fleikų mix
Gaminimas:
Sūrį įpjauname skersai ir išilgai (gaunasi kvadratėliai), apšlakstome aliejumi, paprieskoniuojame. Batoną supjaustome riekelėmis, galima aptepti kiaušinio plakiniu ir taip pat paprieskoniuoti. Viską dėti į gruzdintuvę ir kepti 15 min 200 laipsnių karštyje. Skrudintą batoną merkti į ištirpusį sūrį ir nepamiršti atsidaryti vyno!
Sekite Instagrame @gaminksuideja
Komentarai
Rašyti komentarą