Avižinių dribsnių kepsneliai


Ciklas: gaminame karšto oro gruzdintuvėje.

Buvo įdomu kaip mano mėgstami avižinių dribsnių kepsneliai gausis gruzdintuvėje. Kad nebūtų per sausi į tešlą dėjau nemažai aliejaus. Ne tokie drėgni kaip kepti keptuvėje, bet tikrai gardūs.
Reikės:
150 g avižinių dribsnių
4 v. š. aliejaus
sklt. česnako
mažo svogūno
kiaušinio
druskos
pipirų
šiek tiek verdančio vandens
Gaminimas:
Dribsnius užplikome vandeniu, leidžiame šiek tiek pabrinkti. Įpilame aliejaus, įdedame smulkintą svogūną, įmušame kiaušinį, įspaudžiame česnako, paprieskoniuojame. Šlapiomis rankomis formuojame kepsnelius ir kepame gruzdintuvėje 20 min 180 karštyje. Karštus galima valgyti su grietine, atvėsę gardūs su majonezu.

Sekite Instagrame @gaminksuideja

Komentarai

Populiarūs įrašai