Kebabas su vištiena
Ar būna dienų kai mintys visą laiką sukasi apie kokį nors patiekalą? Man taip buvo vakar. Nuo ryto svajojau apie kaunietišką kebabą su daaaaug padažo. Rašau ir seilės kaupiasi. Vakar valgėme out, bet šiandien atsigriebsiu ir namie bus kebabai! 2 kebabams
Reikės:
~250 g vištienos filė
2 durum lavašų
1/4 nedidelio kopūsto
pomidoro
marinuoto agurkėlio
kelių griežinėlių jelapeno
majonezo
šiek tiek garstyčių
majonezo
Santa Maria prieskonių Chicken Taco
aliejaus
Gaminimas:
Keptuvėje su aliejumi pakepiname gabalėliais pjaustytą vištieną, gausiai apibarstydami Chicken Taco prieskoniais. Paliekame atvėsti. Į dubenį dedame smulkiai supjaustytą kopūstą, jelapenus, bei griežinėliais pjaustytus agurką ir pomidorą. Daržoves sumaišome su majonezu ir paliekame šiek tiek pastovėti. Imame lavašus, ištepame garstyčiomis ir majonezu, lavašo viduryje dedame pusę daržovių, formuodami iš jų kalnelį bei palikdami 2-3 cm nuo kraštų. Ant daržovių išdėliojame pusę mėsos. Užlenkiame kebabo kraštus ir suvyniojame į stačiakampį. Kepame Panini keptuvėje kol apskrus lavašas. Kartojame veiksmus ir gaminame antrą kebabą.
Komentarai
Rašyti komentarą