Keptos bulvės ir moliūgai su sūriais



Labai rudeniškas patiekalas: sotus ir maloniai šildantis. Cepelininio dangaus praskaidrinimui. Proporcijos iš akies. Moliūgą galima keisti kitomis daržovėmis, o sūrius naudoti tokius kokių turite.
Reikės:
šviežių bulvių (taip pat galima pamaišyti su saldžiomis bulvėmis)
moliūgo
pelėsinio sūrio
Mozzarella sūrio
alyvuogių aliejaus
bulvių prieskonių
rozmarino
Gaminimas:
Bulves gerai nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Moliūgą nulupti ir supjaustyti kubeliais. Daržoves sudėti į skardą, apšlakstyti aliejumi, pabarstyti prieskoniais, užtrupinti pelėsinio sūrio ir šauti į 180 laipsnių orkaitę 50čiai minučių. Pabaigoje uždėti supjaustytą Mozzarella ir leisti sūriui ištirpti. 



Komentarai

Populiarūs įrašai