Salotos su Burratos sūriu


Vis dar įkvėpta atostogų Italijoje ir vis dar naudodama ten pirktas gėrybes pietums gaminu spalvingas salotas. 2 porcijos.
Reikės:
6 lapų Aisbergo
pusės Burratos sūrio
~100 g Prosciutto kumpio
paprikos
kelių vyšninių pomidoriukų
kelių vynuogių
pusės mėlyno svogūno
sėklų salotoms
a. š. medaus
a. š. garstyčių
alyvuogių aliejaus
druskos
pipirų
Gaminimas:
Lėkštėje išdėlioti plėšytas salotas, supjaustytas paprikas, pomidoriukus, vynuoges, svogūną, uždėti per pusę perpjautus kumpio gabalėlius, viduryje padėti sūrį ir viską apibarstyti sėklomis. Padažui sumaišyti medų, garstyčias, aliejų bei šiek tiek druskos ir apšlakstyti salotas. Pabarstyti šviežiai maltais pipirais. 

Komentarai

Populiarūs įrašai