Užkepti koldūnai


Mano šaldymo kamera vis dar pilna visokių gėrybių be mėsos, kurias norisi greičiau sunaudoti, nes į gyvenimą grįžo mėsėdė Agnė. Taigi aptikau Gioza koldūnus su daržovėmis, bet gaminau juos kiek kitokiu nei įprastu būdu.
Reikės:
pak. išvirtų koldūnų 
pusės paprikos
5 pievagrybių
3 kiaušinių
šiek tiek kumpelio
tarkuoto sūrio
druskos
pipirų
Gaminimas:
Virtus koldūnus sudedame į kepimo skardą, ant viršaus dedame pjaustytą kumpį, smulkintus pievagrybius, papriką. Viską užpilame kiaušinių, pagardintų druska ir pipirais, plakiniu. Kepame apie pusę valandos 180 laipsnių orkaitėje, tuomet apibarstome sūriu ir leidžiame jam išsilydyti pakepdami dar kelias minutes. 

Komentarai

Populiarūs įrašai