Vištiena azijietiškame padaže
Atšilus orams vis rečiau sukuosi virtuvėje, arba dažniausiai gaminu įprastus patiekalus, žodžiu, nieko naujo nebandau. Bet šį kartą noriu pasidalinti palengvintu wok vištienos receptu.
Reikės:
600 g vištienos file
300 g šaldytų žirnelių
200 g basmati ryžių
svogūno
čili fleikų su druska
pipirų
indelio wok padažo (aš naudojau iš Lidl Wok Sauce Ajam Pangang 490 g)
ghee sviesto
Gaminimas:
Išvirti ryžius.
Keptuvėje su sviestu pakepinti smulkintą svogūną, sudėti kubeliais pjaustytą vištieną. Kepti vis pamaišant. Pagardinti druska ir pipirais, suberti žirnelius. Šiek tiek pakepus supilti wok padažą ir dar apie 10 min patroškinti vis pamaišant. Patiekti su ryžiais.
Skanaus!
Na o aš kuriam laikui išeinu atostogų!
Komentarai
Rašyti komentarą