"Tušonkė"

Nežinau kokios buvo jūsų vasaros pramogos vaikystėje, bet aš su tėvais važiuodavau prie jūros su nameliu ant ratų ir ten įsikurdavome tokią kaip mini stovyklą su virtuvėle, poilsio/maisto zona su kėdėmis ir stalu, skalbinių džiovimo šniūrais ir pan.
Ir gamindavomės viską ant šmelio (toks mažas dujinis aparatas), todėl maistas buvo itin paprastas. Tai štai praėjo kokie 25 metai ir aš nusprendžiau pakartoti vieną iš turistavimo receptų.
Reikės:
5-6 bulvių
300 g jautienos konservų
svogūno
ghee sviesto
druskos
pipirų
raugintų agurkėlių
Gaminimas:
Išvirti bulves. Smulkintą svogūną pakepinti svieste ir sudėti į puodą kartu su nukoštomis bulvėmis. Sudėti konservus ir viską gerai sutrinti iki bulvių košės masės, pagardinti druska ir pipirais. Patiekti su agurkėliais. 

Komentarai

Populiarūs įrašai