Bulviniai blynai su varške
Kai tiek mėnesių gyvenau be mėsos susiformavo nauji įpročiai ir ne taip lengva vėl ant stalo dėti karbonadus su daržovėmis. Šį kartą labai norėjosi ko nors lietuviško, bulvinio ir ne itin sveiko.
Reikės:
~700 g nuskustų bulvių
~150 g riebesnės varškės
2 kiaušinių
svogūno
aliejaus
druskos
pipirų
sklt. česnako
mėgstamų prieskonių
grietinės
Gaminimas:
Varškę ištrinti su kiaušiniais, įspausti česnaką, pagardinti čili fleikais. Bulves ir svogūną sutarkuoti burokine tarka. Viską sumaišyti, įdėti druskos, pipirų, paragauti, tarkiuose turi jaustis sūrumas. Kepti keptuvėje ant aliejaus iš abiejų pusių kol gražiai apskrus.
Komentarai
Rašyti komentarą