Pikantiška mišrainė


Jau kuris laikas dėl pandemijos nepavyksta aplankyti Lietuvos ir jau nekalbant, kad labai pasiilgau šeimos ir draugų, bet tam tikri lietuviški produktai irgi ne paskutinėje vietoje. Jau ne kartą minėjau, kad čia nėra varškės, kefyro, silkės, rūkytos žuvies ir mėsos. Dar nėra žemės riešutų chalvos!!! Kaip jie gali be jos gyventi..? Tačiau visai neseniai sulaukėme siuntinuko iš Lietuvos. Ir taip jau nutiko, kad liko skanios juodos duonos, kuri po truputį pradėjo džiūti. Reikėjo skubiai kažko imtis ir aš prisiminiau seną gerą pikantišką mišrainę, kurios tikriausiai niekada gyvenime nesu gaminusi, bet kažko panašaus visada būdavo per visus tūsiukus šalia keptos duonos. Taigi aš sugalvojau double bubble.
Reikės:
keptos duonos kubelių
tarkuoto sūrio
kiaušinio
sklt. česnako
majonezo
Gaminimas:
Visus ingredientus sumaišome, įspaudžiame česnako skiltelę. Galime pagardinti krapais. Dėl gaivumo kai kas deda konservuotų kukuruzų arba obuolio, bet aš nieko nedėjau. Tiesa, mišrainė ne iš lengvųjų - vos keli šaukstai ir sotus iki ausų.

Komentarai

Populiarūs įrašai