Kebabas su kalakutiena

Jau seniai valgiau kažką tokio skanaus! Gal čia tas Lietuvos išsiilgimas prisidėjo? O gal vakar per daug šampano? Kaip ten bebūtų šiandien pietums valgėme labai Lietuvą primenančius kebabus. Pasijautėm kaip namie... Vyras sakė, dabar bent kartą per savaitę turėsim valgyti šitokius kebabyčius (kol patys tapsim kebabais).
Reikės:
~200 g kopūstų mišinio
~150 g kalakutienos file
pomidoro
4 griežinėlių marinuoto agurko
2 durum lavašų
mėgstamų padažų
mėgstamų prieskonių
majonezo
aliejaus kepimui
Gaminimas:
Aliejuje iškepame paukštienos prieskoniais pamarinuotus kalakutienos gabaliukus, padaliname į dvi dalis. Kopūstus sumaišome su majonezu ir burgerių padažu, dalinam pusiau. Supjaustome pomidorą ir agurko griežinėlius, taip pat padaliname į dvi dalis. Lavašus ištepame aštriu ir česnakiniu padažu. Palikdami 2-3cm kraštą iš abiejų lavašo pusių dedame kopūstus, mėsą ir daržoves. Užlenkiame galus, tada užlenkiame vieną šoną, tuomet kitą, turi gautis sandarus stačiakampis. Dedame kepti į kepsninę kol apskrus iš abiejų pusių. Perpjauname pusiau ir keliaujame į devintą dangų... 

Komentarai

Populiarūs įrašai