Vafliai su lašiša

Aš nuo mažens labai mėgstu "čirvinius" blynus, bet nedažnai jų vaikystėje tekdavo gauti, tai vienas iš pirmųjų pirkinių pradėjus savarankišką gyvenimą buvo širdelių blynų keptuvė. Atsivežiau ją ir į Šveicariją, bet nuo dažno naudojimo, jau pradėjo labai svilti ir netolygiai kepti. Todėl nusipirkome valfinę. Tai dabar kokių tų valfių tik nekepu... Šie su lašiša tikrai labai sotūs, du įveikti galima nebent gerai išalkus. Dvi porcijos (4-5 valfiai).
Reikės:
3-4 kiaušinių
3-4 v. š. miltų
v. š. krakmolo
v. š. majonezo
šlakelio pieno
lašišos
tepamo sūrelio
riebalų vaflinei
žiupsnelio druskos
Gaminimas:
Išplakame kiaušinius, krakmolą, majonezą, miltus, druską. Pilame pieno tiek, kad tešla gautųsi tirštoka. Dar kartą viską perplakame. Kepame riebalais išteptoje vaflinėje. Patiekiame su lydytu sūreliu ir lašiša.



Komentarai

Populiarūs įrašai