Krabų lazdelių mišrainė su makaronais

 

Visi žino mano neišpasakytą meilę makaronams ir picoms. Praeitame gyvenime tikriausiai buvau italė, turėjau savo piceriją kuriame nors iš mažų Adrijos pakrantės miestelių. Bet. Pasirodo būna ir per daug. Jau prieš mėsenį grįžome iš atostogų Italijoje, kur daugiau nei savaitę valgėme beveik vien tik makaronus ir picas. Ir tik dabar pirmą kartą vėl gaminsiu iš makaronų. Carbonara dar palauks, bet pradžia jau yra. Vėl pasiilgom makaronų! Krabų mišrainės variacija su makaronais.
Reikės:
200 g krabų lazdelių
2 didesnių virtų morkų
trečdalio ilgo agurko
mažo indelio kukuruzų
kelių saulėje džiovintų pomidorų aliejuje
2 saujų makaronų
druskos
pipirų
majonezo (galima naudoti ir nerūgštų jogurtą)
Gaminimas:
Uždedame virti makaronus (pasūdytame vandenyje). Kol verda suspjaustome agurką, krabų lazdeles, morkas, suplėšome pomidorus, suberiame nusunktus kukurūzus. Išvirtus makarnus nuplauname šaltu vandeniu, suberiame prie kitų ingredientų, padruskiname, papipiriname, dedame majonezo pagal skonį, gerai išmaišome. Skaniausia su ką tik pakeptu česnakiniu batonu.

Komentarai

Populiarūs įrašai