Meksikietiški barščiai
Snieguotiem žiemos vakarams sotūs ir aštroki barštukai. Ir jokios pūgos nebebaisios! Sukirtau tokį bliūdą ir nebenoriu net šokoladuko (kas yra neįmanoma).
Reikės:
~500 g jautienos faršo
2 paprikų
svogūno
skardinės kukuruzų
skardinės raudonųjų pupelių
skardinės smulkintų pomidorų be odelių
sultinio kubelio
mėgstamų prieskonių
aitriosios paprikos pagal skonį
tarkuoto sūrio (nebūtina)
krapų (nebūtina)
Gaminimas:
Į keptuvę dedame faršą, šiek tiek apkepiname, beriame smulkintus svogūnus, paprikas ir kepame kol suminkštės paprikos. Pagardiname aitriąja paprika, prieskoniais. Kol kepa mėsa su daržovėmis užkaičiame puodą į kurį pilame pusę litro sultinio (ar pusę litro vandens su tirpintu kubeliu), kukurūzus, pupeles ir pomidorus. Dedame faršo/svogūno/paprikų masę į puodą, užverdame ir leidžiame pavirti apie 10 minučių. Papuošti galime tarkuotu sūriu ir krapais. Skanu ir sotu.
Reikės:
~500 g jautienos faršo
2 paprikų
svogūno
skardinės kukuruzų
skardinės raudonųjų pupelių
skardinės smulkintų pomidorų be odelių
sultinio kubelio
mėgstamų prieskonių
aitriosios paprikos pagal skonį
tarkuoto sūrio (nebūtina)
krapų (nebūtina)
Gaminimas:
Į keptuvę dedame faršą, šiek tiek apkepiname, beriame smulkintus svogūnus, paprikas ir kepame kol suminkštės paprikos. Pagardiname aitriąja paprika, prieskoniais. Kol kepa mėsa su daržovėmis užkaičiame puodą į kurį pilame pusę litro sultinio (ar pusę litro vandens su tirpintu kubeliu), kukurūzus, pupeles ir pomidorus. Dedame faršo/svogūno/paprikų masę į puodą, užverdame ir leidžiame pavirti apie 10 minučių. Papuošti galime tarkuotu sūriu ir krapais. Skanu ir sotu.
Komentarai
Rašyti komentarą