Kriaušių ir pelėsinio sūrio užkandukai


Penktadienį žabaliojau po Norfą (tik dėl to, kad ji šalia darbo, įprastai ten neinu) ir visiškai neturėjau idėjų, ką gaminti vakare. Nesinorėjo nieko labai mėsiško. Idėją pasufleravo akcija pelėsiniam sūriui.
Reikės:
5 mažų kriaušių
6 lapelių sluoksniuotos tešlos
pakelio palėsinio sūrio (100-125 g)
geros saujos graikiškų riešutų
aliejaus skardai patepti
Gaminimas:
Tešlą supjaustome kvadratėliais ant jų uždame smulkintas kriaušes, graikiško riešuto puselę ir apibarstome smulkintu pelėsiniu sūriu. Sudedame į aliejumi išteptą skardą, kepame iki 160 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie pusę valandos arba kol pakils ir šiek tiek paruduos tešla.

Komentarai

Populiarūs įrašai