Troškinti kopūstai su jautienos faršu

Gaminti troškintus kopūstus šiandien mane įkvėpė balandžiai prie konteinerio kapojantys išmestą raugintų kopūstų maišelį. Žinau, šlykštu. Bet įkvėpimas kartais ateina iš įvairiausių vietų.
Reikės:
~800 g raugintų kopūstų
~300 g jautienos faršo (būtų gerai iki 20 proc. riebumo)
šiek tiek čili pipiro
mėgstamų mėsos prieskonių
ghee sviesto
pomidorų padažo
Gaminimas:
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu apkepiname jautienos faršą ir smulkintus čili pipirus. Šiek tiek paprieskoniuojame. Svarbu nepadauginti druskos, nes kopūstai dažniausiai būna sūroki, todėl geriau ragauti ir dadėti, nes išimti jau nepavyks. Dedame kopūstus ir troškiname kol kopūstai suminkštės. Dedame pomidorų padažo, paragaujame, jei reikia pagal skonį pagardiname mėgstamais prieskoniais.

Komentarai

Populiarūs įrašai