Krevetės su kedro riešutais medaus padaže


Gegužės pirmoji yra šventė, todėl ir pusryčiai turi būti šventiški. Kaip dieną pradėsi tokia ji ir bus. O kai pradedi pusryčius krevetėm... Daug žadantis laisvadienis!
Reikės:
~300 g krevečių
2 pomidorų
kelių duoniukų
v. š. kedro riešutų
kupino a. š. medaus
a. š. garstyčių
2 sklt. česnako
ghee sviesto
petražolių
druskos
Gaminimas:
Krevetes užpilame medaus, garstyčių ir išspausto česnako mišiniu, leidžiame šiek tiek pasimarinuoti. Keptuvėje įkaitiname sviestą, dedame krevetes, paskrutidam kol šiek tiek susiries, dedam smulkintus pomidorus, petražoles, kedro riešutus. Šiek tiek pakepiname. Krevetes išimane į lėkštes, o likusią masę kaitinam tol, kol ji primena padažo konsistenciją, šiek tiek padruskinam. Gautą padažą tepam ant duoniukų ir skanaujam su krevetėmis.


Komentarai

Populiarūs įrašai