Cannelloni makaronai


Another way to be happy - eat more pasta. Oh yeah. Šeštadienio vakarienei - cannelloni su meile viduje. Šiandien pas mane galvoje kaip pas tūlą vyrą - atidaryta NIEKO dėžutė (nothing box). Negaliu parašyti nieko protingo/įdomaus/verto eterio tai tiesiog...
Reikės:
~200 g didelių vamzdelių makaronų
~300 ml rieboko vištienos sultinio (būtų gerai naminis, bet oh well)
~250 g mėgstamo faršo
maišelio žirnelių ir morkyčių mišinio (450 g)
~150 g sūrio (aš tinginė ir perku tarkuotą)
5-7 pievagrybių
šiek tiek saliero stiebų
kiaušinio
pomidoro
nedidelio svogūno
v. š. grietinės
druskos
pipirų
maltos mėsos prieskonių
sojos padažo
poros sklt. česnako
a. š. ghee sviesto
Gaminimas:
Faršą (aš naudojau kiaulienos/jautienos mišinį) sumaišome su smulkiai pjaustytais grybais, saliero stiebais, trintu česnaku ir kiaušiniu. Pagardiname druska, pipirais ir mėsos prieskoniais. Imame po vieną makaroną ir prikemšame įdaru. Paimame vidutinio dydžio kepimo indą ir užpildome įdarytais makaronais. Keptuvėje ištirpiname sviestą, sudedame smulkintą pomidorą, šiek tiek pakepinę dedame šaldytų daržovių maišelį, apšlakstome sojos padažu. Po kelių minučių dedame grietinę, išmaišome ir gautą masę dedame ant makaronų. Užpilame sultiniu ir dedame į 160 laipsnių orkaitę 40 min. Tada apibarstome sūriu ir dar šiek tiek pakepam kol šis išsilydys.

Komentarai

Populiarūs įrašai