Įdarytos paprikos
Atostogos...! Žiauriai cool jausmas, kad nei ryt, nei poryt, nei dar užporyt nereikės į lagerį! Iš to džiaugsmo net nežinau, kur dėtis. Noris ir dainuot ir šokt, nu žodžiu bardakas širdy! Gamint irgi didelis ūpas ir šiandienos pietums/vakarienei bus įdarytos paprikos.
Reikės:
dviejų paprikų
~100 g fetos sūrio
~200 g jautienos faršo
kiaušinio
salierų stiebų
maišelio ryžių
svogūno
mėgstamų prieskonių
Gaminimas:
Nupjauti paprikų viršų ir išimti sėklytes. Sumaišyti faršą, fetos sūrį, įmušti kiaušinį, įdėti susmulkintą salierą bei svogūną. Suberti virtų ryžių maišelį. Viską išmaišyti, įberti mėgstamų prieskonių. Ypač tinka česnakinė druska. Gauta mase įdaryti paprikas. Kepti apie valandą 150 laipsnių orkaitėje.
Paruoštos mėsos/sūrio masės užteks ir keletui meatball'sų kuriuos galima kepti šalia paprikų ir pasilikti vėlesniam užkandžiavimui :)
Komentarai
Rašyti komentarą