Makaronų ir grybų mišrainė
Kaip jau tikriausiai supratote esu itališkos (lietuviškai-itališkos) virtuvės propaguotoja. Gelato, risotto, espresso, ciabatta, parmigiano, pasta… Kaip skanu ir miela ausiai! :)) O jei rimtai tai šiandien vėl tingisi eiti į parduotuvę. Spintelėje aptikau senus gerus makaronus, kuriuos labai mėgstu ir tikrai dažnai iš jų gaminu. Šiandien meniu - makaronų mišrainė. Su grybukais.
Reikės:
trečdalio pakelio virtų makaronų (nepervirtų)
200 g marinuotų grybų (aš naudojau 100 g pievagrybių ir 100 g kelmučių)
pomidoro
pusės paprikos (arba viena nedidelė)
50-100 g mėgstamo sūrio
druskos
pipirų
viduržiemio jūros prieskonių mišinio
majonezo (aš naudojau Hellmann’s light)
Gaminimas:
Į išvirtus ir atvėsusius makaronus dedame marinuotus smulkintus grybus, supjaustytą papriką, pomidorą, kubeliais pjaustytą sūrį, prieskonius, majonezą. Išmaišome. Visai nerafinuotas, bet labai gardus patiekaliukas. Skanaus!
Komentarai
Rašyti komentarą