Kepti pievagrybiai



Myliu penktadienius… Geriausia savaitės diena. Sakyčiau gal netgi geresnė nei šeštadienis, nes po šeštadienio jau viskas aišku.. Ateina depres… Norėjau pasakyti sekmadienis.. Taigi penktadieniui reikia kažko naujo ir skanaus! Keptų pievagrybių!
Reikės:
pievagrybių
sūrio
majonezo
kečupo
prieskonių
Gaminimas:
Pašaliname pievagrybių sijonėlį (plėvelę tarp krašto ir kotelio), išpjauname kotelius. Juos (kotelius) susmulkiname, apibarstome prieskoniais, dedame šiek tiek majonezo, šiek tiek kečupo, įtarkuojame sūrio, viską išmaišome ir šaukšteliu dedame ant pievagrybio. Kepam apie 20 min 160 laipsnių orkaitėje. Skanesni karšti, bet šalti taip pat neblogi ;)

Komentarai

Populiarūs įrašai