Karštas garnyras



Prisipažinsiu jog aš šį garnyrą valgysiu ne kaip garnyrą, o kaip pagrindinį patiekalą, bet jis tiesiog idealiai tiktų prie kokio kepsniuko. Mmmm… oi užsisvajojau :D
Reikės:
cukinijos
3-5 alyvinių obuolių
morkos
mėlyno svogūno
mėgstamų prieskonių
ghee sviesto
kokoso pieno (gal apie 100 ml)
Gaminimas:
Į įkaitintą keptuvę su ghee dedame susmulkintą svogūną, pakepinam kol pasidarys permatomas. Suberiame kubeliais pjaustytą cukiniją, obuolius. Uždengiame ir leidžiame šiek tiek pasitroškinti. Aš kepu trumpai, nes mėgstu kai daržovės dar būna gyvos, t.y. ne per daug sukepę ir dar gruzda burnoje :D Sudedame pjaustytas morkytes, vėl šiek tiek patroškinam. Apibarstom šviežiai maltais pipirais, bruschetta’os prieskoniais (naujas atradimas) ir druska. Pilame kokoso pieną, išmaišome, uždengiame dangtį, išjungiame ugnį, paliekame atvėsti. Įsidedam į lėkštę, patogiai įsitaisom, dedam šaukštelį i burną, mmmm.. oi ir vėl užsisvajojau :D

Komentarai

Populiarūs įrašai