Jautiena kokosų piene


Niūresnį rudenį sunkiai atsimenu. Pastoviai lyja, šlapia, šalta, apsiniaukę, tamsu, šlykštu. Fe. Taip ir norisi palyst po kaldra ir niekur nekišt nosies. Na menant šiltus kraštus ar vasarą, bent jau lėkštėje galima ką nors egzotiškiau susimiksuot.
Reikės:
~500 g jautienos
skardinės kokosų pieno
kiniškų daržovių rinkinuko
2 svogūnų
2 sklt. česnako
lauro lapų
pipirų
druskos
prieskonių mėsai
v. š. raudonojo vyno acto
a. š. balzamiko
a. š. sojų padažo
sultinio kubelio
a. š. ghee sviesto
Gaminimas:
Keptuvėje (ar troškintuve) ištirpinam sviestą ir pakepinam susmulkintus svogūnus. Sudedame česnakus, po minutės sudedam smulkiai supjaustytą paprieskoniuotą mėsą. Šiek tiek pakepiname. Įdedame lauro lapus, pipirus. Stiklinėje su vandeniu ištirpiname sultinio kubelį, supilame balzamiką, actą ir soją. Šiuo mišiniu užpilame mėsą ir troškiname apie 1,5 val. Tada sudedame kiniškas daržoves, supilame kokosų pieną ir dar apie 20 min patroškiname.

Komentarai

Populiarūs įrašai