Bandelės su dešrelėm



Atsikėliau vieną šeštadienį po linksmo baliuko ir mirtinai tingėjau eiti į parduotuvę… Žinot tikriausiai kaip ten būna :) Šaldytuve radau dešrelių, o kameroje sluoksniuotos tešlos. Ir štai kas iš to išėjo!
Reikės:
dešrelių
sluoksniuotos tešlos
Gaminimas:
Tešlą šiek tiek palaikome kambario temperatūroje, kol pasidarys lankstesnė. O tada jau pasitelkite vaizduotę ką su ja išdarinėti:) Aš pirmiausiai dešreles supjausčiau į 4 dalis, tada apvyniojau tešlos juostelėmis.
Antru bandymu visą nepjaustytą dešrelę suvyniojau į tešlą, padariau per visą ilgį įpjovas (maždaug kas 1 cm) ir supyniau pynutę.
Viskas nukeliavo į orkaitę (kepiau 120 laipsnių temperatūroje tol kol gražiai parudavo) ir štai jums skanios, gražios ir itin lengvai ir greitai paruošiamos bandutės :)

Komentarai

Populiarūs įrašai