Vištienos ir baklažanų keksiukai
Tai kai ėėė apsileidau.. Rašiau prieš visus tris mėnesiokus. Na kladinga būtų suprasti, kad visus tris mėnesius nevalgiau :D Valgiau, dar ir kaip :D Na bet ko gero patiekalai nebuvo verti publikacijos. O va šį Helovynišką savaitgalį atgijo noras receptuotis :)
Bet aišku kaip visada. Karaliauja višta!
Reikės:
2/3 baklažano
2 morkų
3 kiaušinių
vištienos file (aš netyčia nusipirkau dvi file su kaulu, tai gražiausias file dalis panaudojau kepsniams, o tai kas liko keksiukams)
v. š. majonezo
v. š. islandiško jogurto arba dar vienas v. š. majonezo
v. š. krakmolo
v. š. miltų
druskos
pipirų
mėgstamų prieskonių
Gaminimas:
Baklažaną susmulkinam, apibarstom druska ir paliekame kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų vanduo. Dubenyje sutarkuojame morkas, įmušam kiaušinius, dedam jogurtą, majonezą, vištieną, baklažanus, krakmolą, miltus ir vištienos prieskonius. Išmaišom, dedam į keksiukų formeles ir kepam apie valandą 150 laipsnių temperatūroje.
Bet aišku kaip visada. Karaliauja višta!
Reikės:
2/3 baklažano
2 morkų
3 kiaušinių
vištienos file (aš netyčia nusipirkau dvi file su kaulu, tai gražiausias file dalis panaudojau kepsniams, o tai kas liko keksiukams)
v. š. majonezo
v. š. islandiško jogurto arba dar vienas v. š. majonezo
v. š. krakmolo
v. š. miltų
druskos
pipirų
mėgstamų prieskonių
Gaminimas:
Baklažaną susmulkinam, apibarstom druska ir paliekame kiaurasamtyje, kad nuvarvėtų vanduo. Dubenyje sutarkuojame morkas, įmušam kiaušinius, dedam jogurtą, majonezą, vištieną, baklažanus, krakmolą, miltus ir vištienos prieskonius. Išmaišom, dedam į keksiukų formeles ir kepam apie valandą 150 laipsnių temperatūroje.
Komentarai
Rašyti komentarą