Vištiena su miško grybais, pievagrybiais ir špinatais
Ooo taip ir vėėėėėėl višta! Yes yes yes :D Anksčiau galvojau, kad pavargsiu valgyti vien vištą, bet dabar suprantu, kad dar galiu pakentėt :D
Reikės:
vištienos file (~500 g)
~400 g pievagrybių
~400 g miško grybų
špinatų (šaldytų ar šviežių)
pomidorų pastos
druskos
pipirų
vištienos prieskonių
ghee sviesto
sklt. česnako
sūrio pabarstymui (nebūtina)
Gaminimas:
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu apkepame česnaką, sudedame susmulkintą kubeliais vištieną, apkepame kol nebesimato ružavos mėsytės, apibarstome vištienos prieskoniais. Dedame susmulkintus grybus, apibarstome pipirais ir druska, šiektiek pakepiname (mano atveju puode funkcija FRY apie 15 min). Pilame pomidorų tyrę (~5 v. š.), išmaišome, uždengiame dangtį ir paliekame troškintis apie 15 min (mano atveju puode funkcija STEW 15 min). Prieš pabaigą sudedame špinatus. Galime apibarstyti tarkuotu sūriu.
Reikės:
vištienos file (~500 g)
~400 g pievagrybių
~400 g miško grybų
špinatų (šaldytų ar šviežių)
pomidorų pastos
druskos
pipirų
vištienos prieskonių
ghee sviesto
sklt. česnako
sūrio pabarstymui (nebūtina)
Gaminimas:
Įkaitintoje keptuvėje su sviestu apkepame česnaką, sudedame susmulkintą kubeliais vištieną, apkepame kol nebesimato ružavos mėsytės, apibarstome vištienos prieskoniais. Dedame susmulkintus grybus, apibarstome pipirais ir druska, šiektiek pakepiname (mano atveju puode funkcija FRY apie 15 min). Pilame pomidorų tyrę (~5 v. š.), išmaišome, uždengiame dangtį ir paliekame troškintis apie 15 min (mano atveju puode funkcija STEW 15 min). Prieš pabaigą sudedame špinatus. Galime apibarstyti tarkuotu sūriu.
Komentarai
Rašyti komentarą