Sveikuoliška vištienos file
Šią savaite su drauge laikomės dietos (vėėėėėlllll….). Nevalgom jokių saldumynų, neužkandžiaujam nesąmonėm, mažinam porcijas, valgom vištieną (vėėėėėlllll….). Bet dviese visai smagu, geriau nei vienai, bent jau kažkoks palaikymas jaučiasi :D Bet mano manymu reikia būti super turbo pasinešusiu sveikuoliu ar šiaip su cveku, kad mėgtum sausą vištienos file, be jokių paskaninimų. Man taip nesigauna.. :)
Reikės:
1-1,2 kg vištienos file
300 ml pomidorų pastos
svogūno
3 v. š. alyvuogių aliejaus
a. š. pesto padažo
druskos
pipirų
Gaminimas:
Vištieną susipjaustome tokio dydžio kepsneliais kokius norėsite valgyti. Dedame į didesnį indą, įpjaustome svogūną (pusžiedžiais), įpilame šaukštą aliejaus, šaukštelį pesto ir pomidorų pastą. Viską sumaišome rankomis. Paliekame marinuotis bent jau per naktį. O aš laikiau visą parą. Pasimarinavusią mėsytę išdėliojame skardoje išteptoje likusiu aliejumi. Apibarstome druska ir pipirais. Kepam orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 40-50 min. Po 20 min kepimo kepsnelius galime apversti, kad tolygiai apskrustų abi pusės.
Reikės:
1-1,2 kg vištienos file
300 ml pomidorų pastos
svogūno
3 v. š. alyvuogių aliejaus
a. š. pesto padažo
druskos
pipirų
Gaminimas:
Vištieną susipjaustome tokio dydžio kepsneliais kokius norėsite valgyti. Dedame į didesnį indą, įpjaustome svogūną (pusžiedžiais), įpilame šaukštą aliejaus, šaukštelį pesto ir pomidorų pastą. Viską sumaišome rankomis. Paliekame marinuotis bent jau per naktį. O aš laikiau visą parą. Pasimarinavusią mėsytę išdėliojame skardoje išteptoje likusiu aliejumi. Apibarstome druska ir pipirais. Kepam orkaitėje 180 laipsnių temperatūroje apie 40-50 min. Po 20 min kepimo kepsnelius galime apversti, kad tolygiai apskrustų abi pusės.
Komentarai
Rašyti komentarą