Rūkytos skumbrės salotos/užtepėlė
O taip aš tikrai jus apleidau, bet šiuo metu tikrai daug keliauju, daug visko veikiu ir jeigu ką nors gaminu tai kažką labai tradicinio ir neverto blogo, arba jau čia aprašyto, arba jei verto ir neaprašyto, tai tiesiog pamirštu nufotkinti, pamirštu iš ko gaminau ir post faktum. Kažkurį 5nį su kolege vaikščiojom per pietus parduotuvėje ir abi prisipirkom rūkytos skumbrės. Ir aišku vakare abi gaminom salotas. Taigi maniškės.
Reikės:
300-400 g rūkytos skumbrės (karšto rūkymo)
4 kiaušinių
obuolio
~300 g konservuotų žirnelių (Paleo - be cukraus)
krapų
majonezo (Paleo - naminio)
duonos (užtepimui) (Paleo - be duonos)
“Bruschetta” prieskonių
Gaminimas:
Susmulkiname žuvį (prieš tai išimame kaulus), įpjaustome kiaušinius, įtarkuojame obuolį, suberiame žirnelius, pabarstome krapais, pagardiname prieskoniais ir sumaišome su majonezu. Galima valgyti vienas, galima tepti kaip užtepą. Skanaus!
Reikės:
300-400 g rūkytos skumbrės (karšto rūkymo)
4 kiaušinių
obuolio
~300 g konservuotų žirnelių (Paleo - be cukraus)
krapų
majonezo (Paleo - naminio)
duonos (užtepimui) (Paleo - be duonos)
“Bruschetta” prieskonių
Gaminimas:
Susmulkiname žuvį (prieš tai išimame kaulus), įpjaustome kiaušinius, įtarkuojame obuolį, suberiame žirnelius, pabarstome krapais, pagardiname prieskoniais ir sumaišome su majonezu. Galima valgyti vienas, galima tepti kaip užtepą. Skanaus!
Komentarai
Rašyti komentarą