Kepta cukinija su pelėsiniu sūriu
Žinau, žinau kad negalima valgyti keptuvėje keptų gardumynų, o ypač dar vakare. O bet tačiau.. Atsitiko kaip atsitiko.
Reikės:
kelių riekelių jaunos cukinijos
šiek tiek pelėsinio sūrio
v. š. džiuvėsėlių
druskos
aliejaus
Gaminimas:
Cukinijų griežinėlius padruskiname, pavoliojame džiuvėsėliuose ir dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Ant nedidelės ugnies kepame kol apskrunda apatiniai džiuvėsėliai. Tada apverčiame ir ant karštos pusės uždedame po kelis griežinėlius sūrio. Uždengiame dangtį ir apkepame cukinijų apačią. Jei sūris neišsilydė įpilame šlakelį vandens ir dar šiek tiek pakaitiname keptuvę su karštais garais. Skanaus!
Reikės:
kelių riekelių jaunos cukinijos
šiek tiek pelėsinio sūrio
v. š. džiuvėsėlių
druskos
aliejaus
Gaminimas:
Cukinijų griežinėlius padruskiname, pavoliojame džiuvėsėliuose ir dedame į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Ant nedidelės ugnies kepame kol apskrunda apatiniai džiuvėsėliai. Tada apverčiame ir ant karštos pusės uždedame po kelis griežinėlius sūrio. Uždengiame dangtį ir apkepame cukinijų apačią. Jei sūris neišsilydė įpilame šlakelį vandens ir dar šiek tiek pakaitiname keptuvę su karštais garais. Skanaus!
Komentarai
Rašyti komentarą