Iceberg salotos ir varškės užkandukai
Kai už lango svilina 30 laipsnių karštis, nesinori nei stovėti prie puodų, nei ką nors sunkaus valgyti. Šioje situacijoje puikiai pagelbėja greitai paruošiami varškės, krabų mėsos ir iceberg salotos užkandukai.
Reikės:
6-8 iceberg lapų (mažesnių, kurie lieka pašalinus pačius didžiausius nuo viršaus)
pakelio liesos varškės
2 agurkų (galima pakeisti bet kuo žaliu, pvz. špinatais ar švelnaus skonio svogūnų laiškais)
1 sklt. česnako
~100 g krabų mėsos (galima naudoti ir geresnės kokybės krabų lazdeles)
2 v. š. graikiško jogurto
1 a. š. Helnmann's majonezo
druskos
juodųjų pipirų
Gaminimas:
Į varškę įspausti česnaką, įdėti susmulkintus krabus, agurkus, įberti šiek tiek druskos, pipirų. Įmaišyti jogurtą ir majonezą. Viską gerai išmaišyti ir dėti po didelį šaukštą į iceberg salotos vidų padarant laivelius.
Reikės:
6-8 iceberg lapų (mažesnių, kurie lieka pašalinus pačius didžiausius nuo viršaus)
pakelio liesos varškės
2 agurkų (galima pakeisti bet kuo žaliu, pvz. špinatais ar švelnaus skonio svogūnų laiškais)
1 sklt. česnako
~100 g krabų mėsos (galima naudoti ir geresnės kokybės krabų lazdeles)
2 v. š. graikiško jogurto
1 a. š. Helnmann's majonezo
druskos
juodųjų pipirų
Gaminimas:
Į varškę įspausti česnaką, įdėti susmulkintus krabus, agurkus, įberti šiek tiek druskos, pipirų. Įmaišyti jogurtą ir majonezą. Viską gerai išmaišyti ir dėti po didelį šaukštą į iceberg salotos vidų padarant laivelius.
Komentarai
Rašyti komentarą