Cezario salotos

Šiandien pasninkas, todėl valgysim saločikes ;) Ir visai gardžios, nors kokia vištiena skonio nepagadintų :D Iš karto atsiprašau už nuotrauką, nes joje kažkur ištirpo sūris, o aš taip norėjau valgyt, kad nepasistengiau padaryti kitos :D
Reikės:
aisbergo salotos
tarkuoto sūrio (aš naudojau Džiugą)
batono (ar sumuštinių duonos)
a. š. medaus
a. š. acto
v. š. alyvuogių aliejaus
druskos
Gaminimas:
Pasigaminame užpilą: medų, actą, aliejų ir šiek tiek druskos suplakam iki vientisos masės. Paragaujam, turi gautis gaivus saldžiarūgštis padažiukas, jei ko nors trūkta papildom pagal poreikį. Batoną (ar duoną) susipjaustom kubeliais, paskrudinam sausoje keptuvėje. Aisbergą suplėšom į norimo dydžio gabalėlius, apibarstome sūriu, pilame užpilą, išmaišome ir suberiame duonos kubelius, dar šiek tiek pamaišome. Greit suvalgome (kol neištirpo duona) :D

Komentarai

Populiarūs įrašai